2012 m. liepos 21 d., šeštadienis

Pradžiai...

Sveiki knygas skaitantys jaunuoliai,
 
Mane ko gero jau pažįstate iš istorijų rašymo. Tai vienas iš mano pomėgių. Šį kartą norėjau kažko kito. Kartais, kai perskaitau knygą, galvoje prisikaupia tiek daug minčių, kad net sunku jas išreikšti žodžiais. Tai padaryti sekasi geriau raštu. Būtent dėl šios priežasties ir sukūriau šį blogą - kad patobulinčiau savo recenzijų (knygų aprašymų) rašymą, sutelkčiau mintis į vieną vietą. Iš manęs sulauksite pasiūlymų paskaityti įvairiausio stiliaus knygų. Nuo fantastikos iki dramos. Kartais galbūt duosiu patarimų apie rašinių ir recenzijų rašymą. Nieko svarbaus, nes nesu dar tokia profesionalė, bet svarbiausius dalykus galėsiu įvardinti. :)
Aprašinėsiu knygas, kurios įkvėpia mane, pakeitė požiūrį į visuomenę, neleidžia naktimis ramiai miegoti :) Tikiuosi, kad mano pasiūlytos knygos, o tuo labiau aprašymai - neleis jums atsisakyti perskaityti tam tikrų mano pasiūlytų knygų. :)
Aprašymuose mažai bus atpasakota apie siužetą, labiau apie veikėjus, rašymo stilių, kartais net patį autorių. Nebijokite, informacijos iš interneto nekopijuosiu. :)

Knygos, kurios jums iš tikrųjų padeda būna tos, kurios jus priverčia daugiausiai apie jas galvoti. 
T. Parker

Nuoširdžiai jūsų

Gabyx2

1 komentaras:

dkjvkdhaj rašė...

Puiki idėja :)
Sėkmės!